Νέα

Νέα

Εταιρικό-Εμπορικό Δίκαιο

12 January, 2024

Ετοιμάζεστε να εισέλθετε στον κόσμο της επιχειρηματικότητας ή να αναπτύξετε περαιτέρω τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες; Στην KMD Law Firm & Associates, προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα νομικών υπηρεσιών για να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη.

Ίδρυση Εταιρειών: Αναλαμβάνουμε την καθοδήγησή σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ίδρυσης της εταιρείας σας, είτε πρόκειται για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας την άρτια λειτουργία της εταιρείας σας στο μέλλον.

Πνευματική και Βιομηχανική Ιδιοκτησία: Επικεντρωνόμαστε στην προστασία των δημιουργιών και καινοτομιών σας. Από την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων έως τη διαχείριση πατεντών, είμαστε δίπλα σας για να εγγυηθούμε την απόλυτη νομική σας προστασία.

Εμπορικές Συμβάσεις Παρέχουμε πλήρεις νομικές υπηρεσίες για την κατάρτιση όλων των βασικών εμπορικών συμβάσεων που είναι απαραίτητες στη σύγχρονη επιχείρηση, όπως : συμβάσεις έργου και συνεργασίας κάθε είδους, συμβάσεις ανεξαρτήτων υπηρεσιών & εργασίας, συμβάσεις διαχείρισης ακινήτων, συμβάσεις μίσθωσης, συμβάσεις μεταβίβασης επιχειρήσεων και μετοχών/ μεριδίων, συμβάσεις μεταφοράς εμπορευμάτων, καθώς και συμβάσεις που αφορούν στο προσυμβατικό στάδιο μίας συμφωνίας, όπως είναι η επιστολή προθέσεων (LoI) , σύμβαση εμπιστευτικότητας (Non-Disclosure agreement) κτλ.
Εγκατάσταση Αλλοδαπών Εταιρειών: Σχεδιάζετε να επεκτείνετε την επιχείρηση σας στην ελληνική αγορά? Σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για την εγκατάσταση αλλοδαπής εταιρείας στην Ελλάδα με τη σύσταση υποκαταστήματος, διασφαλίζοντας την ομαλή ενσωμάτωση της στην ελληνική αγορά.
Στην KMD Law Firm & Associates, αφοσιωνόμαστε στην παροχή λύσεων που είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αποτελεσματικότητα και την πληρότητα των νομικών μας υπηρεσιών.