Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Κατερίνα Μαρίνη

Διευθύνουσα Εταίρος/ Διευθύνουσα Σύμβουλος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά.Η Κατερίνα Μαρίνη είναι δικηγόρος Αθηνών από το 2004. Έχει χειρισθεί οικογενειακές αντιδικίες αλλά και αντιδικίες μεγάλου οικονομικού αντικειμένου. Έχει εκτός των άλλων εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα ακίνητης περιουσίας, απαλλοτριώσεων, εταιρικού δικαίου και μετανάστευσης για επενδυτές.

Νικόλαος Σπανός

Δικηγόρος παρ’ Αρείω, Πάγω, LL.M.

Είναι εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από το Μάρτιο του 2003. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται κυρίως με υποθέσεις Αστικού, Διοικητικού, Εμπορικού, Ποινικού Δικαίου, καθώς και με υποθέσεις Απαλλοτριώσεων (χειρισμός υποθέσεων, σύνταξη δικογράφων, σύνταξη συμβάσεων, δικαστικές παραστάσεις).

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά

Γιούλη Αγορούδη

Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις

Εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από το 2002. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Έχει ασχοληθεί επισταμένα με υποθέσεις Εμπορικού , Αστικού και Δημόσιου Δικαίου. Επί σειρά ετών υπήρξε νομικός σύμβουλος σε ελληνικές εμπορικές εταιρίες στον τομέα της ενέργειας και των ακίνητων καθώς και σε νομικά πρόσωπα του Δημοσίου και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιλάει αγγλικά.

Ανδρέας Τόσκας

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, MSc

Δικηγόρος από το 1992, αρχικά στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και από το 2017 στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του C.N.A.M. Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου. Έχει διατελέσει και εργαστεί σε θέσεις διοίκησης σε Ο.Τ.Α. και επιχειρήσεις του τομέα Υγείας και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στους αντίστοιχους τομείς δικαίου.

Μιλάει αγγλικά.

Όλγα Σκοπελίτη

Δικηγόρος Παρ’εφέταις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Εργατικό Δίκαιο από την Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πιστοποίηση στο «Στρατηγικό management- Διαχείριση Επιχειρήσεων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει ασχοληθεί με υποθέσεις Αστικού, Εργατικού Δικαίου και ειδικότερα Δικαίου των Συμβάσεων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά

Νεφέλη Γιαννάκη

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών
Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην Κοινωνική και Πολιτική θεωρία από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Ασχολείται με υποθέσεις περιβαλλοντικού και ενεργειακού δικαίου, με εξειδίκευση στον αδειοδοτικό έλεγχο και την μεταβίβαση έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος Καπλανίδης

Μαρία Αλεξοπουλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η Μαρία Αλεξοπούλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με πολυάριθμες υποθέσεις του οικογενειακού δικαίου (σχέσεις γονέων και τέκνων, σχέσεις συζύγων μεταξύ τους) και με την επίλυση τους, καθώς και με τον μεταναστευτικό νόμο (ν.4251/2014), με εξειδίκευση στις άδειες διαμονής λόγω επενδυτικής δραστηριότητας. Ομιλεί αγγλικά και γάλλικα.

Κάτια Κατσανδρή

Δικηγόρος Παρ’ εφέταις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υποψήφια Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Ποινικών Επιστημών από την Νομική Σχολή Αθηνών .Έχει χειρισθεί πληθώρα υποθέσεων οικογενειακού δικαίου, υποθέσεις Αστικού και Ποινικού Δικαίου, απαλλοτριώσεων και Δικαίου των Συμβάσεων. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ρωσικά.

Παναγιώτα Κώνστα

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενασχόληση με υποθέσεις αστικού, διοικητικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου
Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά

Ελίζα Καρατζά

Μαριάνθη Ζαχαροπούλου

Ιωάννα Τσεκλερή

Γραμματέας

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας ενώ ολοκληρώνει και τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο τμήμα ψυχολογίας Πανεπιστήμιου Λευκωσίας , Κύπρος. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γραμματέας. Ομιλεί αγγλικά.

Κέλλυ Χωριανοπούλου