Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Κατερίνα Μαρίνη

Διευθύνουσα Εταίρος/ Διευθύνουσα Σύμβουλος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά.Η Κατερίνα Μαρίνη είναι δικηγόρος Αθηνών από το 2004. Έχει χειρισθεί οικογενειακές αντιδικίες αλλά και αντιδικίες μεγάλου οικονομικού αντικειμένου. Έχει εκτός των άλλων εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα ακίνητης περιουσίας, απαλλοτριώσεων, εταιρικού δικαίου και μετανάστευσης για επενδυτές.

Νικόλαος Γ. Σπανός

Δικηγόρος παρ’ Αρείω, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Ενασχόληση ως επί το πλείστων με θέματα αστικού, διοικητικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου (χειρισμός υποθέσεων, σύνταξη δικογράφων, σύνταξη συμβάσεων, δικαστικές παραστάσεις)

Όλγα Σκοπελίτη

Δικηγόρος Παρ' Εφέταις

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Εργατικό Δίκαιο από την Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πιστοποίηση στο «Στρατηγικό management- Διαχείριση Επιχειρήσεων» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Έχει ασχοληθεί με υποθέσεις Αστικού, Εργατικού Δικαίου και ειδικότερα Δικαίου των Συμβάσεων επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά.

Χαρά Γιαννούλα

Δικηγόρος Παρ' Εφέταις

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενασχόληση ως επί το πλείστον με υποθέσεις αστικού, εμπορικού, τραπεζικού δικαίου καθώς και με τον μεταναστευτικό νόμο (ν.4251/2014). Έχει ασχοληθεί επίσης με την εναρμόνιση επιχειρήσεων βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά. 

Γιούλη Αγορούδη

Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις

Εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από το 2002. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Έχει ασχοληθεί επισταμένα με υποθέσεις Εμπορικού , Αστικού και Δημόσιου Δικαίου. Επί σειρά ετών υπήρξε νομικός σύμβουλος σε ελληνικές εμπορικές εταιρίες στον τομέα της ενέργειας και των ακίνητων καθώς και σε νομικά πρόσωπα του Δημοσίου και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιλάει αγγλικά.

Μαρία Αλεξοπουλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η Μαρία Αλεξοπούλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με πολυάριθμες υποθέσεις του οικογενειακού δικαίου (σχέσεις γονέων και τέκνων, σχέσεις συζύγων μεταξύ τους) και με την επίλυση τους, καθώς και με τον μεταναστευτικό νόμο (ν.4251/2014), με εξειδίκευση στις άδειες διαμονής λόγω επενδυτικής δραστηριότητας. Ομιλεί αγγλικά και γάλλικα.

Σάρρα Μπαμπζέλη

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Σάρρα Μπαμπζέλη είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ Μεγάλης Βρετανίας (ευρωπαϊκό δικονομικό δίκαιο, εταιρικό δίκαιο).
Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως νομικός παραστάτης σε εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Μεγάλη Βρετανία, Αίγυπτος) και υποστηρίζει σε υποθέσεις κτήσεως μόνιμης άδειας παραμονής μέσω επενδύσεων στην Ελλάδα.
Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Παναγιώτα Κώνστα

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενασχόληση με υποθέσεις αστικού, διοικητικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου
Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά

Δημήτριος Παπαθανασίου

Ασκούμενος Δικηγόρος

Ο Δημήτρης Παπαθανασίου  είναι απόφοιτος νομικής και μεταπτυχιακού προγράμματος πάνω στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και συγκεκριμένα με πτυχιακή εργασία στον αντιμονοπωλιακό νόμο (Antitrust) που διέπει τις κάθετες συμφωνίες των εταιριών στο νομοθετικό καθεστώς της ΕΕ, από το πανεπιστήμιο  G.Marconi της Ρώμης. Ως δεύτερο μεταπτυχιακό  LLM Maritime Law από το University of Plymouth. Γνωρίζει το Ιταλικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο με κλίση στο εταιρικό , στο διεθνές εμπορικό και ναυτικό δίκαιο. Ομιλεί αγγλικά, ιταλικά και βουλγάρικα.

Έλενα Σαμψώνογλου

Ιδιαιτέρα Γραμματέας

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Έχει εργαστεί στην Τράπεζα Ελλάδος και στην Τράπεζα Πειραιώς στο τμήμα Χρηματοδοτικών μισθώσεων. Επίσης εργάστηκε ως βοηθός ορκωτού ελεγκτή για 6 έτη. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιαιτέρα γραμματέας. Μιλάει Αγγλικά.

Χρυσάνθη Μπινοπούλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο “Δίκαιο και Μηχανική της Ενέργειας” από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει ασχοληθεί με υποθέσεις αστικού δικαίου (με έμφαση στο οικογενειακό δίκαιο και τις αδικοπραξίες) και δημοσίου δικαίου.

Μιλά αγγλικά και γερμανικά.

Έλενα Ξανθοπούλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η Έλενα Ξανθοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει ασχοληθεί με τις εμπορικές και τις δημόσιες συμβάσεις, με το δίκαιο ενέργειας και το περιβαλλοντικό δίκαιο, με ζητήματα εταιρικού δικαίου, καθώς και με υποθέσεις αστικού δικαίου. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.