Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Κατερίνα Μαρίνη

Διευθύνουσα Εταίρος/ Διευθύνουσα Σύμβουλος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά.Η Κατερίνα Μαρίνη είναι δικηγόρος Αθηνών από το 2004. Έχει χειρισθεί οικογενειακές αντιδικίες αλλά και αντιδικίες μεγάλου οικονομικού αντικειμένου. Έχει εκτός των άλλων εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα ακίνητης περιουσίας, απαλλοτριώσεων, εταιρικού δικαίου και μετανάστευσης για επενδυτές.

Νικόλαος Σπανός

Δικηγόρος παρ’ Αρείω, Πάγω, LL.M.

Είναι εγγεγραμμένος στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από το Μάρτιο του 2003. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται κυρίως με υποθέσεις Αστικού, Διοικητικού, Εμπορικού, Ποινικού Δικαίου, καθώς και με υποθέσεις Απαλλοτριώσεων (χειρισμός υποθέσεων, σύνταξη δικογράφων, σύνταξη συμβάσεων, δικαστικές παραστάσεις).

Ξένες Γλώσσες: Αγγλικά

Γιούλη Αγορούδη

Δικηγόρος Παρ’ Εφέταις

Εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από το 2002. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Έχει ασχοληθεί επισταμένα με υποθέσεις Εμπορικού , Αστικού και Δημόσιου Δικαίου. Επί σειρά ετών υπήρξε νομικός σύμβουλος σε ελληνικές εμπορικές εταιρίες στον τομέα της ενέργειας και των ακίνητων καθώς και σε νομικά πρόσωπα του Δημοσίου και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μιλάει αγγλικά.

Ανδρέας Τόσκας

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, MSc

Δικηγόρος από το 1992, αρχικά στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και από το 2017 στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του C.N.A.M. Έχει ασχοληθεί επί σειρά ετών με υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού και Ποινικού Δικαίου. Έχει διατελέσει και εργαστεί σε θέσεις διοίκησης σε Ο.Τ.Α. και επιχειρήσεις του τομέα Υγείας και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στους αντίστοιχους τομείς δικαίου.

Μιλάει αγγλικά.

Σάρρα Μπαμπζέλη

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Σάρρα Μπαμπζέλη είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ Μεγάλης Βρετανίας (ευρωπαϊκό δικονομικό δίκαιο, εταιρικό δίκαιο).
Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως νομικός παραστάτης σε εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Μεγάλη Βρετανία, Αίγυπτος) και υποστηρίζει σε υποθέσεις κτήσεως μόνιμης άδειας παραμονής μέσω επενδύσεων στην Ελλάδα.
Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Μαρία Αλεξοπουλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η Μαρία Αλεξοπούλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με πολυάριθμες υποθέσεις του οικογενειακού δικαίου (σχέσεις γονέων και τέκνων, σχέσεις συζύγων μεταξύ τους) και με την επίλυση τους, καθώς και με τον μεταναστευτικό νόμο (ν.4251/2014), με εξειδίκευση στις άδειες διαμονής λόγω επενδυτικής δραστηριότητας. Ομιλεί αγγλικά και γάλλικα.

Ιβάνα Παπαγιαννοπούλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Beijing Normal University, με ειδίκευση στο Κινεζικό Δίκαιο. Έχει εργαστεί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχει ασχοληθεί με υποθέσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων και συμμόρφωσης εταιριών με την οικεία νομοθεσία, οικογενειακού δικαίου και με τον μεταναστευτικό νόμο (ν.4251/2014), με εξειδίκευση στις άδειες διαμονής λόγω επενδυτικής δραστηριότητας. Ομιλεί Αγγλικά, Κινέζικα, Γαλλικά, Τούρκικα.

Έλενα Ξανθοπούλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η Έλενα Ξανθοπούλου είναι απόφοιτη του τμήματος Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο της Ενέργειας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει ασχοληθεί με τις εμπορικές και τις δημόσιες συμβάσεις, με το δίκαιο ενέργειας και το περιβαλλοντικό δίκαιο, με ζητήματα εταιρικού δικαίου, καθώς και με υποθέσεις αστικού δικαίου. Μιλά αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Παναγιώτα Κώνστα

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενασχόληση με υποθέσεις αστικού, διοικητικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου
Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά

Έλενα Σαμψώνογλου

Ιδιαιτέρα Γραμματέας

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Έχει εργαστεί στην Τράπεζα Ελλάδος και στην Τράπεζα Πειραιώς στο τμήμα Χρηματοδοτικών μισθώσεων. Επίσης εργάστηκε ως βοηθός ορκωτού ελεγκτή για 6 έτη. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ιδιαιτέρα γραμματέας. Μιλάει Αγγλικά.

Μάρθα Κουράση

Γραμματέας