Ανθρώπινο Δυναμικό

Ανθρώπινο Δυναμικό

Κατερίνα Μαρίνη

Κατερίνα Μαρίνη Διευθύνουσα Εταίρος/ Διευθύνουσα Σύμβουλος Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά
Η Κατερίνα Μαρίνη είναι δικηγόρος Αθηνών από το 2004. Έχει χειρισθεί οικογενειακές αντιδικίες αλλά και αντιδικίες μεγάλου οικονομικού αντικειμένου. Έχει εκτός των άλλων εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα ακίνητης περιουσίας, απαλλοτριώσεων, εταιρικού δικαίου και μετανάστευσης για επενδυτές.

Ελπίδα Καβαλλιεράτου

Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Είναι εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών από το 2004 .Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου LILLE II της Γαλλίας.
Από τις 29-04-2004, όπου και εγγράφηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών εξασκεί το επάγγελμα του Δικηγόρου. Aασχολείται κυρίως με υποθέσεις Αστικού, Εμπορικού – Εταιρικού Δικαίου με ιδιαίτερη ειδίκευση στο Εμπορικό Δίκαιο, Διεκδίκηση Απαιτήσεων και Αναγκαστικής Εκτέλεσης. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος σε εταιρείες. Μιλάει Γαλλικά και Αγγλικά.

Νικόλαος Γ. Σπανός

Δικηγόρος παρ’ Αρείω, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Ενασχόληση ως επί το πλείστων με θέματα αστικού, διοικητικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου (χειρισμός υποθέσεων, σύνταξη δικογράφων, σύνταξη συμβάσεων, δικαστικές παραστάσεις)

Χαρά Γιαννούλα

Δικηγόρος Παρ' Εφέταις

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενασχόληση ως επί το πλείστον με υποθέσεις αστικού, εμπορικού, τραπεζικού δικαίου καθώς και με τον μεταναστευτικό νόμο (ν.4251/2014). Έχει ασχοληθεί επίσης με την εναρμόνιση επιχειρήσεων βάσει του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά. 

Όλγα Σκοπελίτη

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Σάρρα Μπαμπζέλη

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Σάρρα Μπαμπζέλη είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ Μεγάλης Βρετανίας (ευρωπαϊκό δικονομικό δίκαιο, εταιρικό δίκαιο).
Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως νομικός παραστάτης σε εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Μεγάλη Βρετανία, Αίγυπτος) και υποστηρίζει σε υποθέσεις κτήσεως μόνιμης άδειας παραμονής μέσω επενδύσεων στην Ελλάδα.
Μιλά Αγγλικά, Γερμανικά και Γαλλικά.

Ελίνα Χαλδαίου

Δικηγόρος παρ' Εφέταις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

Έχει εργαστεί επί δωδεκαετία σε δικηγορικές εταιρείες με έμφαση το τραπεζικό δίκαιο-δίκιαο αναγκαστικής εκτέλεσης-εμπράγματο δίκαιο-νόμος 3869/2010

Αντωνία Νικολοπούλου

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Η Αντωνία Νικολοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών. Ενασχολείται ως επί το πλείστον με υποθέσεις αστικού και εταιρικού δικαίου, με έμφαση στο ιατρικό, φαρμακευτικό, ασφαλιστικό, οικογενειακό και τραπεζικό δίκαιο.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, ενώ πραγματοποίησε σπουδές στη Χαϊδελβέργη και μετέπειτα το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου (LMU), με ειδίκευση το ιατρικό δίκαιο.

Ξένες γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά.

Παναγιώτα Κώνστα

Δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ενασχόληση με υποθέσεις αστικού, διοικητικού, εμπορικού και ποινικού δικαίου
Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά

Μαρία Αλεξοπουλου

Ασκούμενη Δικηγόρος

Η Μαρία Αλεξοπούλου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με πολυάριθμες υποθέσεις του οικογενειακού δικαίου (σχέσεις γονέων και τέκνων, σχέσεις συζύγων μεταξύ τους) και με την επίλυση τους, καθώς και με τον μεταναστευτικό νόμο (ν.4251/2014), με εξειδίκευση στις άδειες διαμονής λόγω επενδυτικής δραστηριότητας. Ομιλεί αγγλικά και γάλλικα.

Δημήτριος Παπαθανασίου

Ασκούμενος Δικηγόρος

Ο Δημήτρης Παπαθανασίου  είναι απόφοιτος νομικής και μεταπτυχιακού προγράμματος πάνω στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και συγκεκριμένα με πτυχιακή εργασία στον αντιμονοπωλιακό νόμο (Antitrust) που διέπει τις κάθετες συμφωνίες των εταιριών στο νομοθετικό καθεστώς της ΕΕ, από το πανεπιστήμιο  G.Marconi της Ρώμης. Ως δεύτερο μεταπτυχιακό  LLM Maritime Law από το University of Plymouth. Γνωρίζει το Ιταλικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο με κλίση στο εταιρικό , στο διεθνές εμπορικό και ναυτικό δίκαιο. Ομιλεί αγγλικά, ιταλικά και βουλγάρικα.