Νέα

Νέα

ELSA Greece

17 July, 2023

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, αφίσα, συρταριέρα και κείμενο που λέει "ΕΔΕΔΙ Διαγω 9th EDITION elsa The European Students' Associ Association GREECE GET TO KNOW OUR GOLD SPONSORS Ευχαριστούμε θερμά την Δικηγορικη Εταιρία ΚΑΤΕΡΙΝΑ MAPINH ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ για τη συνεισφορά και τη στήριξη τους στη διοργάνωση του 9ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης! K M D Law firm Lawfirm&Associates & Associates"

📌GET TO KNOW OUR SPONSORS▫️
#thank_you

🔹KMD Law Firm

Το Δίκτυο της ELSA Greece θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Δικηγορική Εταιρεία, Κατερίνα Μαρίνη και Συνεργάτες για τη συνεισφορά και στήριξή τους στη διοργάνωση του 9ου Εθνικού Διαγωνισμού Εικονικής Δίκης, ο οποίος έλαβε χώρα με απόλυτη επιτυχία στην Αθήνα, από τις 12 έως τις 14 Μαΐου, τελώντας, για μια ακόμη χρονιά, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Χωρίς τη γενναιόδωρη και πολύτιμη βοήθεια τους, ο Διαγωνισμός μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί!

🔹 Η Δικηγορική Εταιρεία KMD Law Firm & Associates αποτελεί μια δυναμική δικηγορική εταιρεία, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να εδραιώσει τη θέση της στην αγορά νομικών υπηρεσιών.

Η Εταιρεία απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες και παρέχει υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς δικαίου. Με ειδίκευση στους τομείς των Διεθνών Επενδύσεων στην Ελλάδα, του Εμπορικού – Εταιρικού Δικαίου και του Δικαίου Ακινήτων, έχει βραβευτεί για την παροχή νομικών υπηρεσιών από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Global Law Experts για τα έτη 2021 και 2022, με τους τίτλους Real Estate Litigation Law Firm και Investment Law Firm in Greece.

Με αγάπη και αφοσίωση στο Δικηγορικό Λειτούργημα, αλλά και τον εντολέα, η Δικηγορική Εταιρεία KMD Law Firm & Associates καταφέρνει να βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά.